AKTUELNO

Talentovana Pinkova zvezdica nastupala je na festivalu "Šareni vokali" u Somboru.

Darija Vračević nastavila je da niže uspehe i nakon takmičenja u najgledanijem dečijem muzičkom talent šou programu. U drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica" Darija je stigla do same završnice takmičenja a da je muzika deo njenog života govori i činjenica da je nastavila da niže uspehe i osvaja brojne nagrade na dečijim muzičkim festivalima.

Foto: Privatna arhiva

Poslednji Darijin nastup bio je na devetom po redu festivalu "Šareni vokali" koji se održava u Somboru. Ova Pinkova zvezdica predstavila se pesmom "Ove zvezde smo ti i ja" na konkursu za Dečiju pesmu evrovizije i ušla u top tri. Muziku i aranžman za pesmu pisao je Dušan Alagić, a tekst je pisala Leontina Vukomanović.

Foto: Privatna arhiva

Na festivalu "Šareni vokali" Darija je dobila mnogo pohvala što se tiče njenih vokalnih sposobnosti, kao i apsolutno savršenog vladanja scenom. Na ovom festivalu se peva uživo i nagrade se dobijaju upravo za interpretaciju.

Osvojila sam prvo mesto na festivalu "Šareni vokali", a dobila sam još dve nagrade- za  najbogatiju biografiju i nagradu za scenski nastup. Mnogo sam srećna a posebno su me obradovali drugari koji su došli da me podrže i koji me prate još od Pinkovih zvezdica - rekla je Darija Vračević za Pink.rs.

Nakon nastupa Darija je dobila gromoglasan aplauz, a mnogo dece koja joj pružaju podršku još od takmčenja bili su da je gledaju i podrže. Posle festivala neumorno se fotografilsala sa svima i delila autograme.

Foto: Privatna arhiva

Sada se sprema za nekoliko predstojecih festivala na koje treba da ide i neizmerno je srećna zbog toga.

Autor: J. V.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

#emisija

'